Bossche Wijnkoperij - wijnflessen

Onze wijnen

Het assortiment van de Bossche Wijnkopers kenmerkt zich door verteerbaarheid, authenticiteit en hoge kwaliteit in elke prijsklasse. Het is meer de kunst om een kwaliteitswijn te vinden in een laag prijssegment dan andersom.

Onze wijnen

Wij vinden het belangrijk dat de kenmerken van een druivenras of wijnstreek goed naar voren komen in een wijn. Ook ‘de hand van de wijnmaker’ is belangrijk maar uiteindelijk gaat het maar om één ding; de wijn moet lekker zijn!

Verteerbaarheid en goede zuren zijn de rode draad voor alle wijnen in onze selectie. Zonder zuren geen goede wijn, kijk maar naar de excellentie van Sauternes. Een zeer zoete wijn uit Bordeaux maar tegelijkertijd staat deze wijn stijf van de zuren. Daarnaast vinden wij duurzaamheid en wijnbouw met respect voor de natuur belangrijk en bieden daarom ook diverse biologisch geproduceerde en gecertificeerde wijnen aan.

Bossche Wijnkopers importeert uitsluitend kwaliteitswijnen uit Europa en dan met name Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje en Italië. Wijnen uit andere landen worden aangevuld door een aantal betrouwbare partners. Het assortiment is continue in beweging. Binnenkort verwachten wij aanvullingen uit Italië, Frankrijk, Duitsland en enkele opkomende Oost-Europese wijnlanden.

Bossche Wijnkoperij - private label

Wilt u zich onderscheiden van de rest?

Kies voor een wijn met een Private Label, of maak uw eigen wijn!